Smelt de witte chocolade met 1 eetlepel zonnebloemolie au-bain-marie.
Voeg gemalen cornflakes toe en meng goed.
Schep het mengsel in tulbandvormpjes.
Tik de vormpjes voorzichtig op het aanrecht om luchtbellen te verwijderen.
Garneer met suikermuisjes.
Zet in de koelkast om op te stijven.
Smelt de melkchocolade met nootjes met 1 eetlepel zonnebloemolie au-bain-marie.
Voeg gehakte pinda’s toe en meng goed.
Schep het mengsel in andere tulbandvormpjes.
Tik ook deze voorzichtig op het aanrecht.
Laat opstijven in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer de tulbandjes op een mooi bordje met een toefje slagroom en wat extra suikermuisjes voor een feestelijke presentatie.Wijnadvies: Combineer met een glaasje mousserende wijn zoals demi-sec champagne of Moscato d’Asti.