Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Couscous met asperges en garnalen
AllerHande juni 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grillpan
Ingrediënten
▢
500
g
groene asperges
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
150
g
couscous
pak à 400 g
▢
1
pot
pastasaus toniin
260 g
▢
125
g
cocktailgarnalen
Instructies
Grillpan verwarmen tot gloeiend heet.
Asperges wassen en van onderkant ca. 2 cm afsnijden.
Met keukenpapier droogdeppen en bestrijken met 2 eetlepels olijfolie.
Asperges in grillpan in ca. 5 minuten beetgaar roosteren, regelmatig keren.
Intussen in pan 225 ml water aan de kook brengen.
Pan van vuur nemen.
Couscous door water roeren en ca. 5 minuten laten wellen.
Intussen in steelpan pastasaus zachtjes verwarmen.
Garnalen erdoor roeren. In wok 1 eetlepel olijfolie verhitten en couscous al roerend ca. 2 minuten bakken.
Op twee borden scheppen.
Saus erover verdelen en asperges erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Groenten
/
Rijst
/
Zeevruchten