Rol de ontdooide plakjes deeg dun uit en bekled de taartvormpjes ermee.
Bak de taartbodems blind in de oven gedurende ongeveer 10 minuten.
Bak in boter de fijngehakte sjalotjes gedurende ongeveer 5 minuten.
Voeg de champignons toe en bak nog eens 5 minuten.
Voeg de visfond toe en laat het geheel iets inkoken.
Haal van het vuur.
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 220°C.
Klop de eieren los met de room.
Roer dit mengsel door het champignonmengsel.
Voeg de garnalen, zout, peper, de helft van de peterselie en de dille toe.
Verdeel het mengsel over de taartjes en bak in de oven gedurende ongeveer 20-30 minuten, totdat het eimengsel gestold is.
Haal de taartjes uit de vorm en bestrooi ze voor het opdienen met de rest van de peterselie en dille.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze hartige garnalentartaartjes als verfijnd voor- of tussengerecht, gegarneerd met verse kruiden voor extra smaak. Geniet van de heerlijke combinatie van garnalen en champignons in een luchtige taartvorm!