Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
IJs met warme perziken en honingsaus
Snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
l
slagroomijs
bak à 1 l
▢
250
ml
cream sherry
fles à 1 l
▢
3
eetlepel(s)
honing
▢
4
rijpe
perziken
▢
½
pak
cantuccini
koekjes, pak à 100 g
Instructies
IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden.
Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken.
Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken.
Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen.
IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
IJs