Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Avocado zalmsalade
AllerHande september 2001
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
aardappels
blokjes à 450
▢
1
zalmfilet
ca. 200 g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
avocado
▢
½
bakje
pestodressing
Italiaans à 100 g
▢
½
beker
crème fraîche
à 125 ml
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Aardappelblokjes in ca. 6 minuten beetgaar koken.
Intussen zalm in blokjes van 2 x 2 cm snijden.
In wok olie verhitten en zalmblokjes ca. 4 minuten roerbakken.
Avocado schillen en in blokjes snijden.
Aardappelblokjes in zeef afspoelen onder koud water.
In kom dressing en crème fraîche door elkaar roeren.
Aardappelblokjes, zalm en avocado door dressing mengen.
Op smaak brengen met peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zalm