Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tuinbonen zalm omelet
Snel te maken / AllerHande januari 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eieren
▢
200
g
zalmsnippers
gerookte
▢
3
bosuitjes
gesnipperd
▢
1
pot
tuinbonen
extra fijn330 g, uitgelekt
▢
3
eetlepel(s)
boter
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
2
eetlepel(s)
dille
diepvries, strooibusje
Instructies
In kom eieren loskloppen.
Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren.
Mengsel met zout en peper op smaak brengen.
In koekenpan 1 eetlepel boter smelten.
Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 minuten gaarkoken.
Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak.
Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Nederland