Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Paprijst met Boter en Suiker
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
paprijst
▢
2
l
halfvolle melk
▢
2
handjes
krenten
▢
2
handjes
rozijnen
▢
Mespuntje
zout
▢
Basterdsuiker
▢
Klontjes boter
▢
Kaneel
Instructies
Breng de melk met het zout aan de kook.
Voeg de paprijst, krenten, en rozijnen toe.
Roer goed door.
Laat het geheel al roerend gaar en stijf worden.
Laat 10 minuten staan.
Verdeel de rijst over 4 diepe borden.
Maak een kuiltje in de rijst en voeg een klontje boter en basterdsuiker naar smaak toe.
Strooi eventueel kaneel naar smaak over de rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Rijst