Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sardines in koriander-chilimix
Snel te maken
Porties:
6
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
citroen
▢
1
rode peper
▢
2
eetlepel(s)
ketoembar
▢
1
eetlepel(s)
karwijzaad
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
blikjes
sardines in olie
a 120 g
▢
2
eetlepel(s)
verse koriander
fijngeknipt
Instructies
Citroen in dunne plakjes snijden en plakjes in vieren snijden.
Peper wassen, schoonmaken en helft van zaadjes verwijderen.
Peper in kleine stukjes snijden.
In droge koekenpan ketoembar en karwijzaad ca. 1 minuut roosteren.
Peperstukjes erdoor roeren.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Nog ca. 20 seconden al omscheppend meeroosteren.
Sardines uit olie nemen en door warm kruidenmengsel wentelen.
Stukjes citroen en verse koriander erover verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Eventueel serveren op crackers of in kleine slablaadjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Vis
Land van herkomst
Oostenrijk