Zelfgemaakte oude kaassalade in een handomdraai! Romig, smaakvol en perfect als broodbeleg, op toastjes of bij de borrel. Met slechts een paar ingrediënten tover je deze klassieker op tafel.
Rasp de oude of overjarige kaas fijn met een rasp.
Doe de geraspte kaas in een kom.
Voeg de crème fraîche en mayonaise toe aan de kom.
Voeg de mosterd, zout, peper, peterselie en knoflookpoeder toe naar smaak.
Meng alle ingrediënten met een lepel of spatel tot een egaal geheel.
Proef de salade en breng eventueel verder op smaak met zout, peper of knoflookpoeder.
De oude kaassalade is klaar om te serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Lekker op een toastje, stokbrood of broodje. Ook heerlijk als vulling voor wraps of in een salade.Wijnadvies:Een volle witte wijn zoals een Chardonnay of Viognier, of een lichte rode wijn zoals een jonge Pinot Noir.