Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Warme druiventaart uit de oven met ijs
AllerHande februari 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Taartvorm
Ingrediënten
▢
3
eieren
▢
75
g
witte basterdsuiker
▢
75
g
bloem
▢
150
ml
melk
▢
250
g
witte druiven
pitloze
▢
poedersuiker
▢
1
l
vanilleroomijs
Instructies
Oven voorverwarmen op 175 °C.
In kom eieren met suiker luchtig en schuimig kloppen.
Bloem, mespunt zout en melk toevoegen en tot dun beslag kloppen.
Beslag in ingevette taartvorm schenken en druiven erover verdelen.
Vorm 1 richel onder midden in oven zetten en taart in 40-45 minuten goudbruin en gaar bakken.
Taart iets laten afkoelen en royaal bestrooien met poedersuiker.
In punten snijden en over borden verdelen.
Bolletjes ijs ernaast scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
IJs
/
Taart