Zigeunerschnitzel met gebakken groenten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) Bak & Braad vloeibaar
  • 4 zigeuner gehaktschnitzels
  • 1 zoete ui in ringen
  • 1 rode paprika in ringen
  • 1 teentje knoflook gepeld
  • 200 g gesneden champignons schaaltje

Instructies

  • Verhit het vloeibare bakvet en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en gaar.
  • Neem ze uit de pan en houd ze warm.
  • Fruit de ui met de paprika 3 minuten in het bakvet.
  • Pers de knoflook erboven uit en voeg de champignons toe.
  • Bak alles in ± 5 minuten gaar.
  • Leg de schnitzels nog even tussen de groenten in de pan en warm ze kort mee.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met broccoli en couscous Marokkaans gekruid (Lassie).

Wijnadvies:

Costieres de Nimes
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees