Recepten

Aardbeien frambozenjam

Aardbeien frambozenjam

Recept categorieën Broodbeleg, Brunch, Lunch
Extra aanwijzing Snel te maken
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

———————————————————————————————

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Was de vruchten goed schoon en verwijder de kroontjes van de aardbeien.
  • Spoel de jampotten en deksel goed schoon onder heet water met soda.
  • Laat ze op een schone theedoek goed uitlekken.
  • Kook de vruchten in een pan tot moes.
  • Voeg de geleipoeder en zoetstof toe.
  • Kook het geheel al roerend goed door.
  • Vul de jampotten met de hete jam tot iets onder de rand.
  • Draai de deksel strak op de potten en zet ze omgekeerd 15 minuten weg.
  • Zet de afgekoelde potten jam in de ijskast tot gebruik.

———————————————————————————————



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept