Amandel harten met gember voor de Kerst

      Reacties uitgeschakeld voor Amandel harten met gember voor de Kerst

 

Amandel harten met gember voor de Kerst

Categorie Bijgerecht
Keuken Nederland
Opmerking Kerst, Vegetarisch
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in

  • 50 gram amandelen
  • 1 eetlepel gember
  • 1 pakje Chocofix (kant-en-klaar glazuur)

Hoe maak ik het klaar

  • Een maal het deeg bereiden zoals in het recept van de kerststerren staat aangegeven, 50 gr blanke amandelen malen en samen met 1 el gemberpoeder aan het deeg toevoegen. 
  • De deegbal laten rusten, uitrollen tot een lap van ½ cm dikte en er harten uitsteken of -snijden.
  • Bakken als boven en laten afkoelen.
  • Een pakje Chocofix (kant-en-klaar glazuur) smelten volgens de aanwijzingen, de harten er tot de helft in dopen en laten drogen.