Amandelcreme met gebakken appel

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 gram amandelschaafsel
  • 2 el Amaretto di Saronno
  • ¼ l kwark naturel
  • 200 gram mascarpone
  • honing
  • 50 gram suiker
  • 4 plakken suikerbrood
  • 1 lekkere appel
  • 2 el roomboter
  • viooltjes ter garnering

Instructies

  • Rooster het amandelschaafsel in een droge pan.
  • Roer de kwark met de mascarpone los.
  • Meng er honing en de amaretto naar smaak door.
  • rooster de plakken suikerbrood
  • Snij de appel in dikke plakken en bak ze in de boter bruin
  • Bestrooi ze halverwege met de suiker.
  • Serveer de koude kwark met de warme appel op het suikerbrood.
  • Bestrooi met amandelschaafsel en garneer met de viooltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Nagerecht