Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 grote aardappels vast kokend, doorsnede ca. 4 cm
- 4 theelepel Indiase currypasta madras pot
- 3 eetlepel(s) olie
- 100 g geitenkaas chevre
- 100 g gerookte zalmfilet
- 12 sprietjes bieslook
Instructies
- Aardappels schillen en in 6 plakjes van ca. 1/2 cm snijden.
- Aardappelplakjes in ca. 3 minuten beetgaar koken.
- Plakjes uit water scheppen, laten uitlekken en drogen op keukenpapier.
- In kom aardappelplakjes mengen met currypasta en olie.
- Vervolgens koekenpan verhitten, aardappelcurryschijfjes toevoegen en op niet te hoog vuur in ca. 3 à 4 minuten gaar bakken.
- Schijfjes uit pan op keukenpapier scheppen en direct bestrooien met zout en peper.
- Schijfjes laten afkoelen en verdelen over bordjes.
- Kaas in plakjes snijden.
- Kaasplakjes op aardappelschijfjes leggen.
- Zalm in plakjes verdelen en op geitenkaas leggen.
- Amuses garneren met bieslooksprietjes.