Boerenomelet van Allerhande

Snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g kruidenboter
  • 175 g carbonarareepjes
  • 1 schaaltje Gekruide dobbeltjes ui,prei en spekjes (400 g)
  • 1 zakje soepgroenten grof 250 g
  • 6 eieren middel groot
  • 2 eetlepel(s) melk
  • zout
  • peper
  • ½ boerenvolkorenbrood met sesam

Instructies

  • In grote koekenpan met anti-aanbaklaag 25 g kruidenboter verhitten.
  • Carbonarareepjes in ca. 2 minuten uitbakken.
  • Dobbeltjes toevoegen en al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
  • Soepgroenten toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper.
  • Eimengsel bij aardappelgroentemengsel schenken.
  • Ei op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
  • Intussen brood roosteren.
  • Omelet serveren met geroosterd brood en rest van kruidenboter.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Ei / Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Nederland