Chocolade truffels van Astrid Veltman

Porties: 4
Voorbereidingstijd 1 minuut
Total time 3 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 repen pure chocolade á 75 gr
  • 4 eetlepel(s) slagroom
  • 1 eidooier
  • 1 eetlepel(s) boter
  • 1 eetlepel(s) likeur naar keuze
  • poedersuiker
  • 1 theelepel cacao

Instructies

  • Breek de chocolade in een schenkkan en voeg de slagroom toe.
  • Zet de kan in de magnetron en smelt de chocolade op HOOG (100%) in 1 minuut.
  • Roer de eidooier, de boter en de likeur door de gesmolten chocolade en zet de kan 1 uur in de vriezer om de chocolade op te laten stijven.
  • Vorm met behulp van 2 theelepeltjes balletjes van de chocolade en rol de truffels door een mengsel van poedersuiker en cacao.
  • Laat de truffels in de koelkast verder opstijven en bewaar ze daar ook in.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Chocolade