Citrussalade met yoghurtroom

AllerHande januari 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 2 sinaasappels
  • 2 rode grapefruits
  • 2 gele grapefruits
  • deciliter slagroom
  • 2 eetlepel honing
  • 1 bakje Griekse yoghurt 150 g

Instructies

  • Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen.
  • Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden.
  • Citrusfruit over vier coupes verdelen.
  • In kom slagroom met honing stijfkloppen.
  • Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen.
  • Yoghurtroom over citrussalade scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Door de verse vruchten te vervangen door voorgesneden fruit kan dit gerecht in 5 minuten klaar zijn! Gebruik hiervoor bakjes verse citrussalade (250 g).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / Nagerecht
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch