Coquilles Saint Jacques à l'Ostendaise

(Oostendse St Jacobsschelpen)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 Sint Jacobsschelpen
  • 100 gram champignons
  • 4 schijven truffel
  • visfumet
  • 100 gram garnalen
  • deciliter nantuasaus
  • witte wijn

Instructies

  • Pocheer de schelpen enkele minuten in de visfumet met witte wijn.
  • Laat uitlekken en snij ze in escalopes.
  • Warm ook de garmalen in de visfumet.
  • Snij de champignons in schijven en pocheer ze enkele minuten in zout water.
  • Bedek een bodem van een bord met een lepel nantuasaus.
  • Schik er de schelpdieren, garnalen en champignons op.
  • Versier eventueel met een schijfje truffel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zeevruchten
Land van herkomst België