Couscous met vissticks

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g couscous Marokkaans gekruid pak à 275 g, Lassie
  • 3 eetlepels mediterrane roerbakolie
  • 3 teentjes knoflook gesnipperd
  • 750 g Hollandse roerbakgroenten
  • 1 pak vissticks à 10 stuks Iglo
  • ½ eetlepel gemalen koriander
  • 2 theelepel gemalen komijn
  • peper
  • zout

Instructies

  • Verhit de vissticks in een voorverwarmde de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Verhit intussen de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 minuut op een laag vuur.
  • Voeg de groenten met de gemalen koriander en de komijn toe en bak de groenten beetgaar.
  • Schep de couscous en peper en zout naar smaak erdoor en roerbak alles nog 5 minuten.
  • Leg de vissticks op de couscous en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Oranje Rivier Colombard/Chardonnay, wit, Zuid-Afrika
Info:
Vissticks kun u natuurlijk in de koekenpan bereiden of in de olie frituren.
Bereid u ze echter in de oven, dan zet u een lekker slank gerecht op tafel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Vis