Couscous met vissticks
Ingrediënten
Instructies
- Verhit de vissticks in een voorverwarmde de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Verhit intussen de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 minuut op een laag vuur.
- Voeg de groenten met de gemalen koriander en de komijn toe en bak de groenten beetgaar.
- Schep de couscous en peper en zout naar smaak erdoor en roerbak alles nog 5 minuten.
- Leg de vissticks op de couscous en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Oranje Rivier Colombard/Chardonnay, wit, Zuid-Afrika
Info:
Vissticks kun u natuurlijk in de koekenpan bereiden of in de olie frituren.
Bereid u ze echter in de oven, dan zet u een lekker slank gerecht op tafel.
Bereid u ze echter in de oven, dan zet u een lekker slank gerecht op tafel.