Crevettes à la duchesse

(garnalen van de gravin)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g aardappel puree
  • 20 g truffel
  • 100 g champignons
  • 150 g garnalen
  • paneermeel
  • 25 g kreefteboter
  • 30 g boter
  • deciliter béchamelsaus

Instructies

  • Neem schelpen van Sint Jacobsschelpen.
  • Spuit hierop met een gekartelde spuit een rand van aardappelpuree op.
  • Snij champignons, truffel en garnalen in kleine stukjes.
  • Verwarm ze even in wat boter.
  • Verwarm ook de béchamelsaus.
  • Voeg hier de kreefteboter aan toe.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg het champignon, truffel en garnalen mengsel toe.
  • Roer erdoor en schep in elke schelp ¼ deel van het mengsel.
  • Strooi er het paneermeel over.
  • Giet hier een beetje gesmolten boter overheen.
  • Laat onder de grill er een korstje op komen.
  • Serveer ze heet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zeevruchten