Crevettes à la duchesse
(garnalen van de gravin)
Ingrediënten
- 200 g aardappel puree
- 20 g truffel
- 100 g champignons
- 150 g garnalen
- paneermeel
- 25 g kreefteboter
- 30 g boter
- 1½ deciliter béchamelsaus
Instructies
- Neem schelpen van Sint Jacobsschelpen.
- Spuit hierop met een gekartelde spuit een rand van aardappelpuree op.
- Snij champignons, truffel en garnalen in kleine stukjes.
- Verwarm ze even in wat boter.
- Verwarm ook de béchamelsaus.
- Voeg hier de kreefteboter aan toe.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg het champignon, truffel en garnalen mengsel toe.
- Roer erdoor en schep in elke schelp ¼ deel van het mengsel.
- Strooi er het paneermeel over.
- Giet hier een beetje gesmolten boter overheen.
- Laat onder de grill er een korstje op komen.
- Serveer ze heet.