Crevettes au curry

(garnalen met kerriesaus)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g garnalen
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 40 g boter
  • zout
  • peper
  • deciliter slagroom
  • 30 g bloem
  • 1 ui fijngehakt
  • 2 deciliter visfumet

Instructies

  • Smelt de boter in een pan en fruit de ui glazig.
  • Strooi er de kerrie en bloem over.
  • Meng goed en vog de visfumet en slagroom toe tot een mooie, tamelijk dikke saus onstaat.
  • Laat 20 minuten zachtjes koken onder veel roeren.
  • Warm in wat boter de garnalen op en verdeel ze over voorverwarmde bakjes.
  • Zeef de saus.
  • Schenk ze over de garnalen en serveer meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Zeevruchten