Basisrecept Harde Wenerdeeg
Curry kokosgarnalen met spinazienoedels
Fijne Oostenrijkse Buideltjes met Notenvulling
Filet de boeuf à la Viennoise
Frambozenbier met Grenadine
Garniture à la Tyrolienne
Gefrituurde groenteballetjes met broodkruim
Gefrituurde snijbietballetjes
Heerlijke Appelstrudel met Rozijnen en Cranberries
Herfststrudel met Appel, Peer en Noten
Karwij-paksoi in Weense karamelboter
Klassieke Apfelstrudel met Vanillesaus
Klassieke Polsterzipf – Zoete Bladerdeegflapjes met Marmelade
Klassieke Wienerschnitzel
Krokante Konijnenfilets à la Wenen
Krokante Konijnerugfilets met Mosterdsaus
Krokante Snijbietballetjes uit de Friteuse
Oostenrijkse kipstoofschotel
Oostenrijkse Linzer koekjes met jamvulling
Oostenrijkse Mosterd-Bessensaus voor Koud Vlees
Oostenrijkse snijbietballetjes met oud brood
Paksoi met Karwij en Boter
Rijst met biefstukreepjes
Sachertorte 2 van Astrid Veltman
Sachertorte 3 van Astrid Veltman
Sachertorte van Jolanda’s Bakhuisje
Sardines in koriander-chilimix
Schwarzwalder kirschtorte
Snijbietballetjes in Bouillon of met Salade
Vanille Kersen Mascarpone Strudel
Vorarlberger Kaastaart met Uien en Bergkaas
Weens varkensvlees met zuurkool
Weense Delights: Gepaneerde Konijnerug met Romige Ansjovis-Caper Saus
Weense Kruidkoekkoffie met Honing en Walnoot
Weense Vanille Café Latte
Wok roll met gemarineerde kip en groenten
Zoete Strudel met Peer en Druiven in Rasterdeeg
Zomerfruit strudel met roomkaas en poedersuiker