Groene chilisaus

Groene chilisaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook uitgeperst
  • 1 aardappels geschild, gekookt en in blokjes
  • 2 deciliter kokosmelk
  • 3 groene pepers gesnipperd
  • eetlepel citroensap
  • 100 gram spinazie gehakt
  • 1 eetlepel groene koriander gehakt

Instructies

  • Fruit de ui en de knoflook 5 minuten; voeg de kokosmelk toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
  • Doe nu alle ingrediënten tezamen in een keukenmachine en pureer tot een mooie saus ontstaat.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de saus bij pakora.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Saus
Land van herkomst India / Nepal
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch