Indische drumsticks met bami
Ingrediënten
- 5 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 8 drumsticks
- 1 kuipje Conimex boemboe voor ajam paniki
- 300 g mienestjes
- 1 zak Chinese roerbakgroenten à 400 g
- 1 zak taugé à 200 g
- versgemalen peper
- zout
Instructies
- Verhit 2½ eetlepel van de olie in een braadpan en bak de drumsticks rondom bruin aan.
- Voeg 2 dl water en de boemboe toe en laat de kip, op een laag vuur, in ± 30 minuten gaar stoven.
- Kook intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten beetgaar.
- Schep de mie erdoor en warm alles goed door.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de bami met de kip en de saus.