voorkomt dat je scherm uit gaat
 Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
- Oven op 220 °C voorverwarmen. 
- Bladerdeeg laten ontdooien. 
- Paprika schoonmaken en in kleine blokjes snijden. 
- Ei loskloppen. 
- In schaal paprika, helft hamreepjes, MonChou, zout en peper goed mengen. 
- Bladerdeeg beetje uitrollen, diagonaal doorsnijden en driehoekjes met MonChoumengsel 
- vullen. 
- Pakketjes goed dichtvouwen en met ei bestrijken. 
- Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken. 
- In pan 1½ l koud water schenken. 
- Al roerend met garde zakje soep toevoegen. 
- Aan de kook brengen, rest van hamreepjes toevoegen en 5 minuten laten koken. 
- Bosui in ringetjes snijden. 
- Soep over vier soepkommen verdelen. 
- Met bosui garneren. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
	
Gerelateerd
		 
			Receptenplein.nl
Home / Lente uiensoep met bladerdeegpakketjes