KARAMEL-ZEEZOUT PANNENKOEK

Karamel zeezout pannenkoek

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Bereidt de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Besmeer met chocopasta en vervolgens met de karamelsaus.
  • Sprenkel er een goede snuf zeezout over.
  • Bestrooi met chocoladevlokken.
  • Voor een traktatie: rol de pannenkoek op en snij in stukjes. Doe op ieder stukje een klein toefje slagroom, een paar vlokken, en steek er een prikkertje in.
  • Voor een nagerecht: vouw de pannenkoek 2 keer dubbel, doe er een toef slagroom op en bestrooi nog met wat vlokken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Karamelsaus kun je kant-en-klaar kopen, je kunt het ook heel makkelijk zelf maken. Bijvoorbeeld met dit recept klik hier
————————————————————————————————–
Recept categorieën Nagerecht / Pannenkoeken / Tractaties
Land van herkomst Nederland