Marinade voor visfilets of klein vlees

(voor 500 gr)
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ ui
  • peterselie
  • 5 eetlepel(s) azijn
  • 1 dl kruidenbouillon
  • ½ laurierblad en/of oregano
  • Spaanse peper
  • 2 eetlepel(s) olie

Instructies

  • Maak de ui en peterselie schoon, snijd ze klein en leg ze op een platte schaal.
  • Leg de vis of het vlees erop en bedek met de in zeer dunne schijfjes gesneden citroen.
  • Maak een mengsel van de azijn, de bouillon, het laurierblad en/of de oregano,
  • desgewenst een schilletje van een Spaanse peper en de olie en schenk dit over de vis of het vlees.
  • Laat de vis of het vlees, onder af en toe keren, 1/2 uur in de marinade staan.
  • Laat de vis of het vlees voor de verdere bereiding uitlekken en dep ze desgewenst droog.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Marinade