Geitenkaas en Courgette Wrap
Porties: 4
calorieën: 380kcal
Equipment
Ingrediënten
- 4 wrap tortilla's
- 200 g Hollandse geitenkaas met koriander in dunne plakjes
- ½ courgette in dunne plakjes
- 1 rode ui in dunne ringen
- ½ zakje verse koriander à 15 g, grofgehakt
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
Instructies
- Leg de tortilla's op een werkvlak en verdeel de plakjes geitenkaas, courgette en uiringen over de onderste helft van de tortilla's.
- Strooi de gehakte koriander erover en vouw de tortilla's dubbel.
- Bestrijk de buitenkant van de tortilla's dun met olie.
- Leg de wraps op een grillschaal en rooster ze op de barbecue gedurende 4-5 minuten, tot ze knapperig en bruin zijn, waarbij je ze halverwege keert.
Notities
Wijnadvies:
Deze geitenkaas en courgette wrap gaat goed samen met een droge witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, zoals de Rémy Pannier Sauvignon.Nutrition
Calories: 380kcal | koolhydraten: 23g | Protein: 12g | Vet: 25g | Zout: 1.2mg | Sugar: 2g