Italiaanse scholrolletjes
Snel te maken
Porties: 4 personen
Equipment
Ingrediënten
- 300 g witte rijst
- 2 schaaltjes scholfilet à ca. 250 g
- ½ potje tapenade van zwarte olijven à 140 g
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 zak Italiaanse groentemix 400 g
- 1 blik tomatenblokjes 400 g
- 2 eetlepel(s) balsamicoazijn
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
- Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade.
- Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker.
- Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen.
- In braadpan olie verhitten.
- Groentemix 3 minuten bakken.
- Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
- Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken.
- In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden.
Notities
Visschotel serveren met rijst.