Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

AllerHande januari 2000
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 75 g meergranenrijst
  • zout
  • 1 kalfs-schnitzel ca. 100 g
  • 1 bakje paddestoelenmelange 200 g AH
  • versgemalen peper
  • 20 g boter of margarine
  • ½ zakje Stroganoffsaus (280 ml AH Huistraiteur

Instructies

  • Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Schnitzel in dunne reepjes snijden.
  • Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden.
  • Bestrooien met zout en peper.In braadpan boter verhitten.
  • Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken.
  • Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen.
  • Rijst erbij geven.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kalfsvlees / Rijst / Vlees
Land van herkomst Wereldkeuken