Pastasaus met gehakt, lenteui, spinazie a la crème
Ik wou weer eens een heel anders als anders pastasaus maken en dus bedacht ik dit heerlijke recept
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 gram rudergehakt
- 600 gram spinazie a la crème
- Wat vloeibare margarine
- 1 bosje bosui
- 3 tenen knoflook
- Zeezout
- Vers gemalen zwarte peper
- Takjes verse tijm
- 4 blaadjes verse salie
- 3 theelepel groene pesto
- 250 gram cherrytomaatjes
Instructies
- Doe het gehakt in een mengkom
- Maak lekker op smaak met zeezout en vers gemalen zwarte peper
- Rasp de 3 tenen knoflook erbij in
- Goed kneden
- Snij de lenteui in ringetjes
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok
- Bak het gehakt rul
- En voeg gelijk de lenteui ringetjes toe
- Wanneer het gehakt gaar is doe je de deelblokjes spinazie a la crème erbij
- En wat vloeibare margarine
- Doe de blaadjes van de tijm erdoor
- Snij de salie heel fijn en voeg ook dit toe
- Daarna wanneer de spinazie warm is de theelepels groene pesto toevoegen
- Dan de cherrytomaatjes halveren toevoegen en even meeverwarmen
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met bijvoorbeeld spaghetti en een lekkere Italiaanse geraspte kaas