Pastasaus met gehakt, lenteui, spinazie a la crème

Ik wou weer eens een heel anders als anders pastasaus maken en dus bedacht ik dit heerlijke recept
Porties: 4
Total time 1 uur 45 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gram rudergehakt
  • 600 gram spinazie a la crème
  • Wat vloeibare margarine
  • 1 bosje bosui
  • 3 tenen knoflook
  • Zeezout
  • Vers gemalen zwarte peper
  • Takjes verse tijm
  • 4 blaadjes verse salie
  • 3 theelepel groene pesto
  • 250 gram cherrytomaatjes

Instructies

  • Doe het gehakt in een mengkom
  • Maak lekker op smaak met zeezout en vers gemalen zwarte peper
  • Rasp de 3 tenen knoflook erbij in
  • Goed kneden
  • Snij de lenteui in ringetjes
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok
  • Bak het gehakt rul
  • En voeg gelijk de lenteui ringetjes toe
  • Wanneer het gehakt gaar is doe je de deelblokjes spinazie a la crème erbij
  • En wat vloeibare margarine
  • Doe de blaadjes van de tijm erdoor
  • Snij de salie heel fijn en voeg ook dit toe
  • Daarna wanneer de spinazie warm is de theelepels groene pesto toevoegen
  • Dan de cherrytomaatjes halveren toevoegen en even meeverwarmen

Notities / Tips / Wijnadvies

Heerlijk met bijvoorbeeld spaghetti en een lekkere Italiaanse geraspte kaas
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Saus
Land van herkomst Italië