Aspergetoast met Ham en Kaas
Een heerlijke toast met asperges, ham en kaas, perfect als lunchgerecht of luxe borrelhapje.
Equipment
- grill
- mes
- Toastrooster
Ingredients
- 1 plak jong belegen kaas
- 1 plak ham
- 1 sneetje brood
- 3 puntasperges
- 5 gram boter
- Paprikapoeder
Instructions
- Rooster het brood.
- Besmeer het brood met boter.
- Beleg het brood met de plak ham.
- Leg de puntasperges op de ham.
- Vouw de ham over de asperges, zodat de kopjes eruit steken.
- Leg de plak kaas op de ham en asperges.
- Laat de kaas smelten onder de grill.
- Strooi paprikapoeder over de toast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer de toast direct na bereiding.
Wijnadvies:
Droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 18 g | Vet: 12 g | Zout: 2 g | Sugar: 2 g