Boerenomelet met Bieslook

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 100 g champignons
  • 2 aardappelen
  • 100 g diepvries doperwten
  • 1 eetlepel peterselie
  • 1 eetlepel bieslook
  • 1 dl melk
  • Zout
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 witte boterhammen
  • Tomatenketchup

Instructies

  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Snijd de aardappelen in kleine stukjes.
  • Kook de aardappelstukjes in water met zout gedurende 15 minuten.
  • Verhit de olijfolie en bak de aardappelstukjes 5 minuten.
  • Voeg de champignons, doperwten, peterselie en bieslook toe.
  • Bak het geheel nog eens 5 minuten mee.
  • Klop de eieren met melk in een kom los en breng het mengsel op smaak met zout.
  • Schenk het eimengsel over het aardappel-groentenmengsel.
  • Bak het geheel op laag vuur tot een dikke gare omelet.
  • Leg op 4 borden een boterham en besmeer deze licht met tomatenketchup.
  • Snijd de omelet in 4 stukken en leg ze op de boterhammen.
  • Een heerlijke boerenomelet met een vleugje bieslook, perfect voor een smakelijke lunch of brunch!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Lunch