Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ciabatta brood
- 1 teentje knoflook
- 3 tomaat
- 3 takjes basilicum
- Olijfolie
- peper & zout
Apparaat
Instructies
- Snijd het ciabatta brood in plakken van 1 centimeter dik.
- Besprenkel of smeer met een kwastje het brood licht in met olijfolie.
- Rooster ze in de oven (voorverwarmd op Hetelucht plus 180 C.) in Ca. 10 minuten goudbruin en rasp er met het teentje look overheen .
- Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadkern. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Maak de tomaten aan met wat olijfolie en peper en zout.
- Als laatste (a la minutde basilicum (gescheurd)
- Beleg de Ciabatta met het tomatenmengsel en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Laat er een druppel mooie Balsamico op vallen of rasp er wat Parmezaan overheen.