Champignonbuideltjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Bak 4 hartige flensjes (voeg eventueel wat sambal of verse kruiden toe aan het beslag).
  • Maak de champignons schoon en snijd de grotere champignons in tweeën.
  • Sauteer de champignons in wat boter.
  • Voeg, zodra ze een beetje kleur hebben, de fijngehakte peterselie, geperste knoflook, zeer fijn gesneden bieslook, zout en peper toe.
  • Bak het geheel nog even door.
  • Verdeel de gebakken champignons over de flensjes.
  • Maak van aluminiumfolie draadjes door het op te rollen.
  • Pak de randen van de flensjes bij elkaar en bind de flensjes dicht met de draadjes van aluminiumfolie.
  • Bestrijk de buideltjes met gesmolten boter en plaats ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 ºC.
  • Bedek de bodem van de bordjes met tomatensaus en zet op elk bord in het midden een champignonbuideltje.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van deze heerlijke champignonbuideltjes als een smaakvol en feestelijk voorgerecht!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Kerst