Chocolade Pannenkoekjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 eetlepel maïzena
  • 125 ml yoghurt met rode vruchten
  • Margarine
  • 1 eetlepel poedersuiker

Instructies

  • Meng het ei met de vanillesuiker, cacaopoeder, bloem, en maïzena.
  • Voeg de yoghurt met rode vruchten toe en meng goed.
  • Laat het beslag 15 minuten rusten.
  • Verhit een beetje margarine in een kleine anti-aanbakpan.
  • Giet 3 eetlepels beslag in de pan en verdeel dit gelijkmatig over de bodem.
  • Bak de pannenkoek 1 minuut aan één zijde, draai deze om met een spatel en bak nog 1 minuut aan de andere zijde.
  • Bestrooi met poedersuiker en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Nagerecht / Pannenkoeken