Crostini met ansjovisfilet en port salut
Ingrediënten
- 8 sneetjes stokbrood
- 8 Ansjovis filets op olie, uitgelekt
- 175 g port salut in 8 plakjes
- 1 chilipeper in dunne ringetjes
- 8 blaadjes verse basilicum zakje a 15 g
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen.
- Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen.
- Ringetjes chilipeper erover verdelen.
- Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten.
- Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum.
- Warm serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Andere kaas:
Vervang de port salut door dezelfde hoeveelheid Kernhem of abdijkaas.Voedingswaarden
Serving: 1 eenpersoonsportie | Calories: 105 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 7 g | Vet: 6 g