Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 plakjes roomboterbladerdeeg diepvries pak à 450 g
- ½ zakje bieslook verse à 25 g
- 1 ei M
- 100 ml crème fraîche bekertje à 125 ml
- 50 g gemalen jonge kaas zakje à 150 g
- 1 bakje roze garnalen 125 g
- boter of margarine om in te vetten
Instructies
- Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Bieslook fijn knippen.
- Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper.
- Vormpjes invetten.
- Bladerdeeg in vormpjes leggen.
- Overhangende randjes wegsnijden.
- Garnalen en bieslook erover verdelen.
- Eimengsel erover schenken.
- Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.