Gebakken Groene Salade met Teriyaki Zalm
Ingrediënten
- 400 g zalmfilet
- 50 g zeekraal
- 50 g zeeaster
- 50 g peultjes
- 50 g sugar snaps
- 1 bosje basilicum
- 1 rawit pepertje
- 200 ml teriyaki saus
- Peper en zout
- 3 teentjes knoflook
Instructies
- Marineer de zalm in de teriyaki saus met het rawit pepertje.
- Was de groenten grondig.
- Maak de knoflook schoon en snijd deze in dunne plakjes.
- Verwarm een beetje olijfolie in een wok.
- Roerbak de groenten op hoog vuur en breng op smaak met peper, zout en knoflook.
- Verdeel de groenten over 4 borden.
- Bak de zalmfilet kort in dezelfde wok.
- Verdeel de gebakken zalm over de 4 borden.
- Garneer met mooie basilicumblaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Probeer in plaats van zalm ook eens ossenhaas.
De bereidingswijze blijft hetzelfde.
De bereidingswijze blijft hetzelfde.