Gegrilde pangafilet met paprikamascarpone soep

Gegrilde pangafilet met paprikamascarpone soep

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 pangafilets
  • 350 g rode paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje peterselie gehakte
  • stukje Spaanse peper
  • olijfolie
  • 125 g mascarpone
  • zwarte peper
  • zout
  • 50 g groene paprikablokjes garnituur
  • 100 g ui in blokjes
  • 300 g visbouillon
  • 50 g room

Instructies

  • Rode paprika schoonmaken (zaden eruit).
  • Groene paprika blokjes blancheren.
  • Olie verwarmen en ui, paprika, knoflook en Spaanse peper aanbakken.
  • Peterselie en bouillon toevoegen en zachtjes gaar koken.
  • Met staafmixer fijnmaken en door zeef passeren.
  • Op smaak brengen met peper en zout.
  • Pangafilets peperen en zouten en grillen.
  • Voor doorgeven room toevoegen en verwarmen.
  • Soep in bord, paprikablokjes in midden en pangafilets er middenop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep / Vis