Gepocheerde Tilapiafilet met Knapperige Wasabikorst
Equipment
Ingrediënten
- 600 g tilapiafilet
- 3 eetlepels wasabipasta tube à 47 g
- 3 sneetjes oud witbrood verkruimeld
- 3 eetlepels wokolie
Instructies
- Verwarm de oven voor op 250 °C.
- Dep de tilapiafilets droog, bestrooi met zout en wrijf in met wasabipasta.
- Leg de vis in een ovenschaal.
- Meng in een kom 1 theelepel (zee)zout met de broodkruimels en olie.
- Verdeel het broodmengsel over de vis.
- Schuif de vis in het midden van de oven en laat deze in 8-10 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de pittige wasabikorst en de delicate smaak van de tilapia.Voedingswaarden
Calories: 365 kcal | koolhydraten: 9 g | Protein: 38 g | Vet: 20 g | Zout: 2.5 mg | Sugar: 0.5 g