Gestoofde Groenten Couscous met Kruidige Plantaardige Schijven
Ingrediënten
- 3 rode uien
- 2 rode paprika's
- 1 courgette
- 4 tomaten
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels ketoembar
- 300 g couscous
- 2 schaaltjes plantaardige Marokkaanse schijven à 2 stuks
Instructies
- Snijd de rode uien, rode paprika's, courgette en tomaten grof.
- Verhit 3 eetlepels olijfolie in een pan en fruit de ui zachtjes gedurende 3 minuten.
- Voeg de paprika's en courgette toe en bak ze 3 minuten mee.
- Schep de tomaten erdoor en strooi korianderpoeder, zout en peper naar smaak over de groenten.
- Leg een deksel op de pan en stoof de groenten gaar gedurende nog 10 minuten.
- Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de plantaardige Marokkaanse schijven goudbruin in 4 minuten per kant.
- Verdeel de couscous en gestoofde groenten over vier borden en leg de Marokkaanse schijf ernaast.