Gevulde Komkommers met Tonijn
Frisse gevulde komkommers met tonijn, tomaat en ei, perfect als zomers voorgerecht.
Ingrediƫnten
Instructies
- Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
- Bestrooi de binnenkant met zout en laat uitlekken.
- Fruit de gesnipperde ui in olie en voeg geschilde, ontpitte tomaten, suiker, peper, zout en basilicum toe.
- Laat sudderen tot een dikke saus ontstaat en laat afkoelen.
- Plet de tonijn en eieren en meng met de afgekoelde tomatensaus.
- Dep de komkommer droog en vul met het mengsel.
- Serveer koud met sla.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met geroosterd brood.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc past hier goed bij.
Voedingswaarden
Calories: 180 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 18 g | Vet: 9 g | Zout: 0.8 g | Sugar: 5 g