Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Doe in de stoommanden bakpapier.
In de pan een laagje water.
Eerste stoommand op het bakpapier de thee; de groene bladeren van de lente-ui en 7/8 van de gember.
Sluit deksel af en laat ± 10 minuten stomen zodat alles lekker gaat geuren.
Hier bovenop de zeebaars met 2 dunne reepjes lente-ui en laat 7 à 8 minuten stomen.
Olie in wok verwarmen, sesamzaad en sambal fruiten.
Afblussen met sojasaus en visbouillon.
Reepjes gember, suiker en lente-ui toevoegen en aan de kook brengen.
De aardappelzetmeel erdoor roeren en afmaken met sesamolie.
Serveren met gewokte groenten en rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / In jasmijnthee gestoomde zeebaars