Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst
- 1 zakje kerriepasta Tikka Masala 80 g
- 8 eetlepel(s) volle yoghurt
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 zak Thaise groentemix 400 g
- 1 blikje doperwten 400 g
- 2 bak roze garnalen à 125 g
- ½ pot mangochutney à 340 g
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt.
- In braadpan olie verhitten.
- Groentemix ca. 3 minuten roerbakken.
- Doperwten laten uitlekken.
- Kerriepasta bij groente voegen en ca. 1 minuut verwarmen.
- Al roerend 300 ml water toevoegen.
- Afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten sudderen.
- Doperwten,garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog ca. 3 minuten verwarmen.
- Op smaak brengen met zout.
- Curry serveren met rijst en mangochutney.