Italiaanse bol met tomaten kaasfondue

Allerhande 2002
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak kaasfondue 400 g
  • 2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
  • 2 Italiaanse bollen
  • 1 salademix veldsla en preikiemen Groen & Garneren 100 g
  • 4 eetlepels Dijon vinaigrette met tuinkruiden fles

Instructies

  • In pan kaasfondue en tapenade al roerend aan kook brengen.
  • Kapje van bollen afsnijden, broodkruim uit bol plukken en bewaren.
  • Salade en dressing over twee borden verdelen.
  • Italiaanse bollen erop zetten.
  • Tomaten-kaasfondue in Italiaanse bollen schenken en broodkapjes schuin op bollen zetten.
  • Broodkruim apart erbij serveren, om met vork in tomaten-kaasfondue te dippen.

Voedingswaarden

Calories: 820 kcal | koolhydraten: 46 g | Protein: 38 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Fondue / Hoofdgerechten / Kaas
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch