Italiaanse Gehaktpasteitjes met Meiknol en Wortel

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 45 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Bak de knoflook en ui glazig in wat Alpro® Soya Bakken & Braden.
  • Schil en snijd de meiknollen en wortels in blokjes van 1 cm en voeg ze toe aan het uienmengsel.
  • Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt toe aan het mengsel.
  • Bak de bloem even mee.
  • Verkruimel het groentebouillonblokje in het mengsel en giet er 150 ml water bij.
  • Voeg vervolgens de Italiaanse kruidenmix toe.
  • Laat het geheel sudderen tot de meiknol en de wortel gaar zijn.
  • Breng op smaak met lekker veel peper en zout.
  • Verwarm intussen de oven voor op 200 graden.
  • Laat het groentemengsel wat afkoelen en maak vervolgens 4 pasteitjes van telkens 2 plakjes bladerdeeg en het groentemengsel.
  • Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca.
  • 15 minuten tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Vleesvervangers / Warme hapjes
Land van herkomst Europa / Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch