Italiaanse Gehaktpasteitjes met Meiknol en Wortel
Ingrediënten
- 1 pak Alpro® Soya Fijngehakt
- 4 meiknollen
- 2 winterpenen
- 1 ui gesnipperd
- 1 tl Italiaanse kruidenmix
- 1 blokje groentebouillon
- 150 ml water
- 1 el bloem
- 8 plakjes bladerdeeg
- Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
- Bak de knoflook en ui glazig in wat Alpro® Soya Bakken & Braden.
- Schil en snijd de meiknollen en wortels in blokjes van 1 cm en voeg ze toe aan het uienmengsel.
- Voeg het Alpro® Soya Fijngehakt toe aan het mengsel.
- Bak de bloem even mee.
- Verkruimel het groentebouillonblokje in het mengsel en giet er 150 ml water bij.
- Voeg vervolgens de Italiaanse kruidenmix toe.
- Laat het geheel sudderen tot de meiknol en de wortel gaar zijn.
- Breng op smaak met lekker veel peper en zout.
- Verwarm intussen de oven voor op 200 graden.
- Laat het groentemengsel wat afkoelen en maak vervolgens 4 pasteitjes van telkens 2 plakjes bladerdeeg en het groentemengsel.
- Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca.
- 15 minuten tot ze goudbruin zijn.
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g