Italiaanse scholrolletjes

Italiaanse scholrolletjes

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 2 schaaltjes scholfilet à ca. 250 g
  • ½ potje tapenade van zwarte olijven à 140 g
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 zak Italiaanse groentemix 400 g
  • 1 blik tomatenblokjes 400 g
  • 2 eetlepel(s) balsamicoazijn

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
  • Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade.
  • Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker.
  • Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Groentemix 3 minuten bakken.
  • Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
  • Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken.
  • In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Visschotel serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Italië