Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 300 gram kabeljauw filet
- 1 ui
- ¼ groene paprika
- ¼ rode paprika
- 1 teentje knoflook
- 1 tomaat
- 1 tl tomatenpuree
- 1 tl sambal oelek
- 1 takje tijm
- komijn
- 2 el olijfolie
- 10 cl visbouillon
- zout
- peper
Instructies
- Zoek alle ingrediënten bij elkaar.
- Pel en snipper de ui.
- Pel de knoflook en hak fijn.
- Snijd de tomaat in blokjes.
- Maak de paprika schoon en snijd in smalle reepjes.
- Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui.
- Voeg de paprikareepjes en tomatenpuree toe.
- Voeg de sambal, gehakte tijm en wat komijn toe.
- Voeg de visbouillon toe en laat, op laag vuur, inkoken.
- Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met wat zout en peper.
- Laat een kwartiertje zachtjes koken.
- Bak ondertussen in een koekenpan de kabeljauwfilets in de rest van de olie.
- Verdeel over de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik gaf er aardappelpuree bij, maar een pilavrijst smaakt er ook prima bij.
Voedingswaarden
Calories: 142 kcal